Firmaevent og familietur

Oplev skønheden i Nationalpark Mols Bjerge på en unik måde med Mopedtours’ guidede knallertture. Vores eksklusive arrangementer er perfekte til både firmaevents og familieudflugter.

Vi tilbyder firmaevent og familietur

Velkommen til Mopedtours – oplev Nationalpark Mols Bjerge på en unik måde!

Firmaevent og Familietur i Nationalparken

Er du på udkig efter en mindeværdig oplevelse for dit firma eller din familie? Hos Mopedtours tilbyder vi guidede knallertture gennem den betagende skønhed af Nationalpark Mols Bjerge. Med vores eksklusive arrangementer kan du og dine gæster nyde naturen på en sjov og spændende måde.

Intime gruppeoplevelser

Vi prioriterer kvalitet over kvantitet, og derfor begrænser vi vores gruppestørrelse til maksimalt 12 gæster pr. tur. Dette sikrer, at alle får en personlig og intim oplevelse, hvor der er rig mulighed for at nyde naturen og samværet.

Populære blandt firmaer og familier

I 2023 havde vi fornøjelsen af at byde mange små firmaer og familier velkommen på vores ture. Vores unikke koncept har vist sig at være en favorit blandt både professionelle og private grupper, der søger en anderledes og mindeværdig oplevelse.

To timers eventyr

Vores guidede knallertturer strækker sig over to timer, her vil i af vores guide blive ført gennem de mest maleriske og spændende områder af Nationalpark Mols Bjerge.

Skab minder sammen

Uanset om I er en gruppe kollegaer på udkig efter en sjov teambuilding-aktivitet eller en familie, der ønsker at fordybe sig i naturen sammen, så har vi det perfekte arrangement for jer. Vores erfarne guider sørger for, at I får en sikker og underholdende tur gennem Nationalpark Mols Bjerge.

Book jeres tur i dag

Tag det første skridt mod en uforglemmelig oplevelse i Nationalpark Mols Bjerge. Kontakt os i dag for at reservere jeres plads på en af vores guidede knallertturer. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Mopedtours!

Book en guidet tur online

Kom med Mopedtours.dk på en fantastisk knallerttur. En naturoplevelse, du sent vil glemme. Vi kører på ikoniske gamle knallerter fra 70erne.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.