Nyheder

Læs alle vores nyheder her.

Mandag d. 15 April.

Så kører vi igen. Mopedtours debuterede denne weekend med den første tur i 2024. De deltagende gæster var fyldt med entusiasme og klar til eventyret i nationalpark Mols Bjerge. Undervejs besøgte vi selvfølgelig også caféen Is På Toppen, der ligger midt i det naturskønne område Mols Bjerge. Se videoerne fra weekenden under linket videoer.

Læs mere

Fredag d. 22 Marts.

Mopedtours i landsdækkende Tysk tv. I morges da jeg tjekkede mail, var der en mail fra en tysker, han havde booket en knallert tur i Mols Bjerge, men ville gerne afbestille turen og have pengene tilbage, hvis det var muligt. Jeg tænkte øv, det var da ærgerligt, fordi jeg vil gerne have flere udenlandske turister.

Læs mere

Lørdag d. 16 Marts.

Mopedtours har fået ny hjemmeside. Mopedtours har indgået et samarbejde med Web-Concept som har lavet hjemmesiden. På den nye hjemmeside sker der lidt mere, der er lidt mere liv i forhold til den gamle, der er også kommet lidt flere undersider til. Nu nærmer sæsonen sig med kraftige skridt, så der er lidt stress på

Læs mere

Søndag d. 28 Januar

Verdens måske bedste Skomarspiller Thomas Mangaard har valgt at støtte mit nye firma Mopedtours, og dermed bidrage til at vi bliver kendt i Danmark. Thomas vil repræsentere Mopedtours i alle Skomarturneringer ved at bære stofmærket med vores navn Mopedtours. Stor tak til Thomas “som ikke kun er en mester ved det grønne klæde, men også

Læs mere

Søndag d. 21 Januar

Godt nytår alle sammen, Mopedtours er ikke glad for vinter, men heldigvis bliver dagene nu lysere, foråret og sommeren nærmer sig. Hvis vejret tillader det, starter Mopedtours i Påsken lørdag d. 23 Marts.

Læs mere

Book en guidet tur online

Kom med Mopedtours.dk på en fantastisk knallerttur. En naturoplevelse, du sent vil glemme. Vi kører på ikoniske gamle knallerter fra 70erne.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.